Pegasus | Before/After

Surprising, subtle details are what make this space special. It starts in the reception area featuring coffered ceilings, a combination of stone and wood flooring, and a wall treatment resembling a waterfall of wood. Once inside, the effect is warm and inviting, with frosted glass front offices, specialty lighting, conference rooms lit by designer chandeliers, an eat-in pantry, and a comfortable living-room-style seating area.

Highlights
Location:
850 Third Avenue
Square Footage: 25,000
Architect: The Mufson Partnership
VP of Operations: Robert Kondracki
Project Manager: Chris Kaczor
Superintendent: Roc Balgobind
Account ExecutiveMichael Gallin

Back to All Work  |  Back to Timeline

  • Before-Pegasus 1
    After-Pegasus 1
    Before Pegasus 1 After

  • Before-Pegasus 2
    After-Pegasus 2
    Before Pegasus 2 After

  • Before-Pegasus 3
    After-Pegasus 3
    Before Pegasus 3 After